Spel
Elco Eva van Alphen & Margo Lötters

Cello
Jacqueline Hamelink

Harp
Renske de Leuw

Opbouw 1 uur • Afbouw 30 minuten • Aantal voorstellingen maximaal twee op één dag • Zaal concertzaal of andere mooie ruimte • Zitplaatsen losse stoelen

Deze voorstelling is ontstaan door een samenwerkingsverband met muziekcentrum de Toonzaal, Sounding Bodies en De Lachende Zon, theater van de zintuigen.

Wat?

concert

Waar?

grote zaal of buiten – minimaal 15 x 15 meter

Voor wie?

maximaal 20 mensen met een grote zorgvraag. Dat is exclusief begeleiders, familie en vrienden.

Hoe lang?

drie kwartier

Meer weten?

Of bel: 06 – 22 05 88 44

Kom samen met je ouders, broers, zussen, begeleiders naar een echt klassiek concert waar het niet erg is dat jij een beetje anders bent. Helemaal niet erg zelfs, want iederéén is anders. En muziek is voor ons allemaal. Ook voor jou.

Klassieke muziek zoals die is bedoeld, getoonzet in een setting die geschikt is voor mensen met een beperking. Van ernstig meervoudig beperkt tot autistisch, van zintuiglijk beperkt tot licht verstandelijk beperkt. Hoe cool is dat?

We nodigen klassieke musici uit om een concert te geven. Zo hebben we samen gewerkt met celliste Jacqueline Hamelink. Zij speelde de cello suites van Bach. Harpiste Renske de Leuw speelde Satie en Philipp Glass.

Tijdens deze prachtige concerten zorgen Elco en Margo voor een extra zintuiglijke ervaring. Zij benaderen iedereen individueel met beweging, geur en geluid. Zodat ook mensen met een visuele en auditieve beperking kunnen genieten van het concert.

Het is een uitje voor het hele gezin waarbij iedereen zichzelf mag zijn. We hebben dit al enkele jaren op rij mogen organiseren met ondersteuning van Landgoed Huize Bergen en Vrienden van Cello.

Ook een klassiek concert organiseren voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle voorstellingen