Concept, spel en arrangementen Elco Eva van Alphen • Spel en arrangementen Margo Lötters • Eindregie Erik Krabbenborg • Concept poppen Lory Caldarella • Realisatie poppen Lory Caldarella en Naaistreek • Opnamestudio en gitaar Janos Koolen • Harp Renske de Leuw • Trailer Jan van der Ven • Illustratie Paula Gerritsen • Webdesign, flyer en foto’s Jan van Kempen – GXplus • Foto’s, productieondersteuning en fondsenwerving Manon van Hees

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door:

Wat?

muzikaal zintuigtheater

Waar?

Theater de Lievekamp
Rabo Zaal
Raadhuislaan 14, Oss

Wanneer?

Zondag 25 mei 2025
11.00 uur en 13.30 uur

Voor wie?

Maximaal 15 personen met een beperking per voorstelling.

Entree

€ 10,- per persoon

Duur voorstelling

drie kwartier

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat binnenkort van start!

“Ik zou je in een doosje willen doen”

– citaat Annie M.G. Schmidt –

Een voorstelling over vriendschap en verbinding.
We doen het samen.

De programmagids van Theater de Lievekamp schrijft:
“Met hun jarenlange ervaring is De Lachende Zon een toonaangevend gezelschap op het gebied van zintuiglijk theater, op maat gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking.

In de voorstelling nemen Elco en Margo je mee in hun muzikale wereld vol kartonnen dozen en fabeldieren. Samen met jouw gezelschap of begeleider beleef je een fantastische theatervoorstelling, met jou in het middelpunt! Tijdens deze voorstelling draait het om vriendschap en verbinden: vanaf het allereerste moment doen we het samen!

De voorstelling vind plaats in de Rabo Zaal, die rolstoeltoegankelijk is. Er is geen tribune en je neemt samen met je gezelschap plaats op de theatervloer. Zo kunnen Margo en Elco écht contact met jullie maken.”

We doen het samen
Begeleiders krijgen al snel een muziekinstrumentje en spelen als vanzelf mee en maken contact met hun cliënten. Voor ons is het mooi om te zien hoe vertrouwd de begeleiders zijn met de mensen met wie ze dagelijks werken.

We zijn benieuwd naar wat er allemaal in de kartonnen dozen zit. We kunnen ze opstapelen ermee gooien. En je kunt er zelfs muziek mee maken door erop te trommelen.

Onze mooie en lieve fabeldieren maken contact, ze openen je hart, ze aaien, maken geluidjes en ze laten zich graag aaien zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn.

Mag ik jouw vriend zijn?
AMIGO verbindt en dat gaat vanzelf. Het contact en plezier ontstaat op een vanzelfsprekende manier. Zo gaat dat met echte vrienden. Onze prachtige muziek is het cement voor de verbinding, het is een taal die iedereen aanspreekt.

Alle voorstellingen